Νέα σεζόν, νέοι σπουδαστές στο Creativegroup Academy!

09/17/2018
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Με την νέα σεζόν, σούπερ ανανεωμένοι, ετοιμαζόμαστε να καλωσορίσουμε τους νέους φοιτητές μας στη σχολή Creativegroup Academy στα Σπάτα!

Το καινούργιο μας τμήμα για την επαγγελματική εκπαίδευση νυχιών για αρχάριους έχει σχεδόν δημιουργηθεί και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στη σχολή μας στο 19ο χλμ. Λεωφ. Σπάτων, τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10:00 π.μ.

Ελάτε κοντά μας για να μάθετε ολοκληρωμένες εφαρμογές μανικιούρπεντικιούρημιμόνιμο βερνίκιτεχνητά νύχια (ακρυλικό & gel) και nail art - πάντα με τη σφραγίδα ποιότητας της Creative Nail Design (CND)! Θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα πάνω σε τεχνικές που εφαρμόζει ο κάθε σύγχρονος Nail artist, πάντα ενημερωμένα με όλες τις τελευταίες εξελίξεις και nail trends.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος (85 ώρες), θα λάβετε τη βεβαίωση σεμιναρίου με τη σφραγίδα της CND ως επαγγελματίας ομορφιάς.

Κλείστε τώρα τη θέση σας εδώ ή καλέστε μας το αργότερο έως την Παρασκευή 21/09 στο 2106668440, και κερδίστε έκπτωση 25% -- τελικό κόστος με ΦΠΑ 690€! Ισχύει για λίγες θέσεις.

Καλή αρχή και καλή επιτυχία!!!

Τελευταία Post