Επίσκεψη στο Εργαστήριο της CND

11/05/2018
Creative Group
Posted by CREATIVEGROUP

Το εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης της CND ξεπερνά τα όρια και δημιουργεί μερικά απίστευτα προϊόντα για τα νύχια, όπως το αυθεντικό μόνιμο βερνίκι νυχιών CND Shellac, του οποίου τη φόρμουλα κανείς δεν έχει καταφέρει να αντιγράψει, ή το καινοτόμο βερνίκι μακράς διάρκειας CND Vinylux.

Το τελευταίας τεχνολογίας εργαστήριο φιλοξενεί μια ειδική ομάδα χημικών, που εργάζονται ακούραστα για να αναπτύξουν νέα προϊόντα για τη βιομηχανία των νυχιών, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη δουλειά σας (αλλά και τα νύχια των πελατών σας).

Το εργαστήριο της CND υποδέχεται κατά καιρούς πολλούς επισκέπτες: δημοσιογράφους από τηλεοπτικές εκπομπές, αρθρογράφους από το Nails Magazine, ή ακόμα και ομάδες από αφοσιωμένους επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν πώς κατασκευάζονται και τεστάρονται τα προϊόντα που χρησιμοποιούν. (Το ξέρατε ότι το CND Shellac αναπτυσσόταν για πέντε χρόνια, πριν να παρουσιαστεί στην αγορά; Αυτές είναι μερικές αυστηρές δοκιμές!).

Αυτός είναι ένας ενδιαφέρον τρόπος να μάθει κανείς περισσότερα για τη "χημεία" που κρύβεται πίσω από τα προϊόντα νυχιών. Συνήθως δεν είναι εφικτό για οποιονδήποτε κατασκευαστή προϊόντων να ανοίγει τις εγκαταστάσεις του για περιηγήσεις. Γι' αυτό και η CND έφτιαξε για εμάς κάποια βίντεο και φωτογραφίες “μέσα από το εργαστήριο”, ώστε να μπορέσουμε όλοι να πάρουμε μια γεύση του πώς είναι στα παρασκήνια ενός από τα αγαπημένα μας nail brands!

Τελευταία Post