Πριν από δύο εβδομάδες, η Technical Educator της Creative Group κα. Elena Lyasenko παρουσίασε το Μοναδικό Σύστημα τεχνητών νυχιών (acrygel) Acryflow Gel στις σπουδάστριες των ΙΕΚ ΑΚΜΗ. H συμμετοχή ήταν για ακόμα μία φορά απίστευτη και το ενδιαφέρον πολύ μεγάλο!
Ευχαριστούμε πολύ τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ για την θερμή φιλοξενία τους!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 20/01
Παρουσίαση - σεμινάριο Acryflow gel
Στην ειδικά διαμορφωμένη και εξοπλισμένη αίθουσα του κτηρίου ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη, οι συμμετέχοντες μυήθηκαν στα πλεονεκτήματα και τις τεχνικές εφαρμογής αυτού του πρωτοποριακού συστήματος acrygel!
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό που δείξατε για τη μάθηση και πρακτική εξάσκηση σε αυτά τα νέα προϊόντα και τις σύγχρονες τεχνικές εφαρμογής τους... η παρουσία σας ήταν η καλύτερη επιβράβευση για εμάς. Επιφυλλασσόμαστε για μια νέα σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσα στο 2020, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα μέσω της ηλεκτρονικής μας αποθήκης... οπότε μείνετε συντονισμένοι!